Información para:

Mohammad Ghaderi

Assistant Professor UPF
Profesor

Doctor en Ciencias de la Gestión y Máster de Investigación por ESADE - Universitat Ramon Llull, Máster en Ingeniería Industrial y licenciado en Ingeniería Mecánica e Ingeniería Industrial por la Universidad Sharif de Teherán, Iran. Es profesor del Master of Science en Management de la UPF Barcelona School of Management.

Es profesor asociado de la Universitat Pompeu Fabra desde 2017. Sus áreas de investigación son métodos cuantitativos, análisis de marketing, y ciencias de la decisión.

• Business & Management Strategy

• Doctor, Ciencias Sociales y Jurídicas, Administración y dirección de empresas
  • Master Universitario, Ciencias Sociales y Jurídicas, Administración y dirección de empresas
  • Master Of Science, Ingeniería y Arquitectura, Creatividad y Tecnología
  • Ingeniero, Ingeniería y Arquitectura, Creatividad y Tecnología

Profesor/a

• Master of Science in Management specialization in Marketing

• Profesor - UPF Barcelona School of Management
  • Profesor - ESADE
  • Profesor - Sharif University of Technology

Actividad Investigadora y transferencia

• GHADERI, M. (2022). Coopetition for innovation - the more, the better? An empirical study based on preference disaggregation analysis. European Journal of Operational Research.
  • GHADERI, M. (2021). Public health interventions in the face of pandemics: Network structure, social distancing, and heterogeneity. European Journal of Operational Research.
  • GHADERI, M. (2021). Incorporating uncovered structural patterns in value functions construction. Omega.
  • GHADERI, M. (2020). Contingent preference disaggregation model for multiple criteria sorting problem. European Journal of Operational Research.
  • GHADERI, M. (2021). Preference disaggregation: a probabilistic view. European Conference on Operational Research.
  • GHADERI, M. (2019). Incorporating group-level uncovered structural patterns in estimation of individual-level preferences. European Marketing Academy.
  • GHADERI, M. (2018). Better Together: Improved Predictive Accuracy of Preference disaggregation by Discovering Structural Similarities in Preference Models. 89th. Meeting of EURO Working Group on Multiple Criteria Decision Aiding.