Anna Torres Lacomba

Profesora titular de la Universitat Pompeu Fabra, Departamento de Economía y Administración de Empresas. Doctora en Administración y Dirección de Empresas, Máster en Economía y Negocios por la Universitat Pompeu Fabra, licenciada en Administración y Dirección de Empresas por la Universitat Autònoma de Barcelona, y diplomada en Ciencias Empresariales por la Universitat de Girona. Codirige el MSC in Management de la UPF Barcelona School of Management. Sus áreas de investigación son branding, marketing internacional, ética en el marketing, y representación de preferencias.

• Business & Management Strategy

• Master of Science in Management specialization in Marketing

• Master of Science in Marketing
  • Master of Science in Management specialization in Marketing

• TORRES LACOMBA, A., OTROS , O. (2023). Exploring consumer segments defined by affective responses to naturalness in logo design. Journal of Product and Brand Management.
  • TORRES LACOMBA, A., OTROS , O. (2019). Same design, same response? Investigating natural designs in international logos. Journal of Product and Brand Management.