Informació per a:

Pablo Larraga López

Part-time Lecturer UPF-BSM
Professor

Pablo Larraga López és professor de finances, consultor financer i pèrit judicial. Com a professor de finances, està especialitzat en mercats derivats, renda fixa, divises, matemàtica financera, inversió col·lectiva, productes hipotecaris, planificació financera (gestió de patrimonis) i preparació d'exàmens per a acreditacions oficials reconegudes per MIFID II.

En els darrers 30 anys, ha treballat com a professor i director-coordinador de diferents programes a la Universitat Internacional Menéndez Pelayo de Santander, la UPF-BSM, ESADE, IQS (Institut Químic de Sarrià a Barcelona), Institut d'Estudis Financers de Barcelona, Institut Tecnològic de Monterrey a Mèxic i la Universitat Diego de Portales de Santiago de Xile,...

• Finance & Control

• Llicenciat / Títol de grau, Ciències Socials i Jurídiques