Informació per a:

Walter Alfredo Garcia Fontes Badanian

Associate Professor UPF
Professor

Walter Alfredo García Fontes és Doctor en Economia per la Universitat de Stanford, Màster en Economia Analítica i Mètodes Quantitatius per la Universitat Autònoma de Barcelona i Llicenciat en Administració d'Empreses per aquesta darrera institució. És Professor del Màster of Science Management de la UPF Barcelona School of Management.

Walter és el degà de la Facultat d'Economia i Empresa i professor i investigador del Departament d'Economia i Empresa de la Universitat Pompeu Fabra. També és Professor a la Barcelona School of Economics, centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra.

UPF Research

• Operations, Technology & Science

• Economia. Ciències Socials i Jurídiques, Economia, gestió i ciències de la salut
  • Màster Universitari, Ciències Socials i Jurídiques, Economia, gestio i ciències de la salut