Oscar Elvira Benito

Senior Lecturer UPF-BSM

Óscar Elvira és Senior Lecturer Core Faculty, codirector del Màster Universitari en Finances i Banca, i codirector del Màster en Gestió Esportiva a la UPF Barcelona School of Management. Des del 1997, també és professor associat de la Universitat Pompeu Fabra al departament d'Economia i Empresa. Així mateix, imparteix classes regulars a l'Escola Superior de Comerç Internacional (ESCI), centre adscrit a la UPF, així com a diferents màsters i postgraus en assignatures de Finances, i és investigador de la Càtedra Internacional de Finances Sostenibles de la UPF-BSM.

Des del 2002 alterna la tasca docent amb la de gestor de fons i...

• Finance & Control

• Project Finance
  • Contabilidad y Auditoría
  • Banca i Finances
  • Econòmiques i Empresarials

• Màster Universitari en Finances i Banca
  • Màster Universitari en Gestió Esportiva

Professor/a

• Postgrau Online en Direcció d'Empreses
  • Màster Universitari en Finances i Banca
  • Màster Universitari en Negocis Internacionals. Master in International Business
  • Màster Universitari en Direcció Financera i Comptable
  • Màster Universitari Semipresencial en Direcció Financera i Comptable
  • Màster Universitari en Gestió Financera i Auditoria de l'Empresa
  • Postgrau en Gestió i Direcció d'Empreses
  • Executive MBA (EMBA)
  • Màster Universitari Online en Direcció Financera Comptable
  • Màster Universitari Online en Gestió Financera i Auditoria de l'Empresa
  • Màster Universitari Online en Negocis Internacionals. Master in International Business

• Gestor de fons d'inversió - GESIURIS, SGIIC
  • Director Acadèmic - UPF Barcelona School of Management

• BAGUR FEMENÍAS, L., LLACH PAGÉS, J., ELVIRA BENITO, O., BUIL FABREGÀ, M. (2023). Sustainability practices and student satisfaction in business schools: the role of notoriety and internationalization. Intangible Capital.
  • ELVIRA BENITO, O. (2010). Earnings management and audit adjustments: an empirical study of listed companies. Dir.: Oriol Amat.. Investment Management and Financial Innovations, España.
  • ELVIRA BENITO, O. (2008). Manipulación contable: tipología y técnicas. Técnica Contable y Financiera, España.
  • ELVIRA BENITO, O. (2007). Manipulación contable: tipología y prácticas utilizadas. Dir.: Oriol Amat. Revista Iberoamericana de Contabilidad de Gestión, España.
  • ELVIRA BENITO, O. (2020). Mercado de renta variable y mercado de divisas. Entender y analizar los mercados de renta variable y divisas. Profit Editorial, Barcelona, España.
  • ELVIRA BENITO, O. (2018). Análisis técnico. Cómo interpretar los gráficos bursátiles. Profit Editorial, Barcelona, España.
  • ELVIRA BENITO, O. (2017). Comprender la inversión en renta fija a corto y largo plazo. Optimiza tus inversiones en un mercado en constante cambio. Profit Editorial, Barcelona, España.
  • ELVIRA BENITO, O. (2015). Comprender los productos derivados. Futuros, Opciones, productos estructurados, CAPS, FLOORS, COLLARS, CFDs. Profit Editorial, España.
  • ELVIRA BENITO, O. (2015). Manual de análisis empresas cotizadas. Indicadores y osciladores. Dir.: Oriol Amat. Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (ACCID), España.
  • ELVIRA BENITO, O. (2009). Asesoramiento financiero en la práctica. Proceso de asesoramiento y planificación financiera y ética de asesoramiento financiero. Dir.: Xavier Puig. Profit Editorial, España.
  • ELVIRA BENITO, O. (2008). Matemática financiera y estadística básica. Dir.: Xavier Puig. Profit Editorial, España.
  • ELVIRA BENITO, O. (1997). Presupuestos, planes financieros y estudios de viabilidad. Profit Editorial, España.
  • ELVIRA BENITO, O., CABELLO SERRANO, B. (2022). ¿Invertir con Criterios ESG afecta a la rentabilidad empresarial? UPF Barcelona School of Management, Barcelona, España.
  • ELVIRA BENITO, O. (2008). Earnings management and audit adjustments: An empirical study of IBEX 35 constituents. Dir.: Oriol Amat. Workin Papers Universitat Pompeu Fabra, Barcelona, España.