Informació per a:

Marc Oliveras Villanueva

Lecturer UPF-BSM
Executive Director for Deanship projects

Marc Oliveras Villanueva és Coordinador Acadèmic del Màster en Direcció Comptable i Financera, Director del Màster Universitari en Project Management i Cultura del Canvi, Executive Director for Deanship Projects i Lecturer de la UPF Barcelona School of Management.

Abans d'incorporar-se a la UPF-BSM, va treballar com a assessor bancari i consultor d'empreses. És Professor Associat de la Universitat Pompeu Fabra, on imparteix l'assignatura de Comptabilitat Financera, Comptabilitat de Costos i Anàlisis d'Estats Financers. També és professor associat del Tecnocampus-UPF, on imparteix l'assignatura d'Inversions i Finançament a curt termini. Investiga en Finances, Comptabilitat i Direcció d'Empreses, i pertany a l'Associació Catalana de...

• Finance & Control

• Doctor, Ciències Socials i Jurídiques, Economia, gestió i ciències de la salut
  • Programa de Doctorat en Dret, Economia i Empresa
  • Màster Universitari en Direcció Financera i Comptable de l'empresa (Esp. Finances corporatives)
  • Grau en Administració d'Empreses i Gestió de la Innovació

Director/a

• Màster Universitari Semipresencial en Direcció Financera i Comptable
  • Màster Universitari en Project Management i Cultura del Canvi

Professor/a

• Postgrau Online en Data Management
  • Màster Universitari en Project Management i Cultura del Canvi
  • Màster Universitari en Direcció Financera i Comptable
  • Màster Universitari Semipresencial en Direcció Financera i Comptable
  • Curs de Postgrau Online en Data Management
  • Full Time MBA
  • Executive MBA (EMBA)

• Executive Director for Deanship projects - UPF Barcelona School of Management
  • Professor, Finances, Comptabilitat i Control - UPF Barcelona School of Management
  • Coordinador acadèmic del Màster en Direcció financera i Comptable de l'empresa - UPF Barcelona School of Management
  • Assesor financer - CaixaBank

Actividad Investigadora y transferencia

• LLACH PAGÉS, J., OLIVERAS VILLANUEVA, M., PERRAMON COSTA, J. (2022). Impact of service quality and environmental practices on hotel companies: An empirical approach. International Journal of Hospitality Management.
  • BOAR BOAR, A., OLIVERAS VILLANUEVA, M., PALAU PINYANA, E. (2021). Alternatives to solve SDG trade-offs and to enforce SDG synergies; a systematic literature review. Management of Environment Quality.
  • OLIVERAS VILLANUEVA, M., LLACH, J., PERRAMON COSTA, J. (2020). Service Quality in Hospitality and the Sustainability Effect: Systematic Literature Review and Future Research Agenda. Sustainability.
  • OLIVERAS VILLANUEVA, M., LLACH PAGÉS, J., PERRAMON COSTA, J. (2020). Service Quality in Hospitality and the Sustainability Effect: Systematic Literature Review and Future Research Agenda. Sustainability.
  • BOAR BOAR, A., OLIVERAS VILLANUEVA, M. (2019). Systematic Literature Review: Sustainability practices in Start-ups. European Accounting and Management Review.
  • BAGUR FEMENÍAS, L., PERRAMON COSTA, J., OLIVERAS VILLANUEVA, M. (2019). Effects of Service Quality Policies in the Tourism Sector Performance: An Empirical Analysis of Spanish Hotels and Restaurants. Sustainability.
  • OLIVERAS VILLANUEVA, M., BOAR BOAR, A. (2019). Systematic Literature Review: Sustainability practices in Start-ups. European Accounting and Management Review.