Manuel Moreno Fuentes

Teaching Colaborator UPF-BSM
Associate Professor of Finance at Universidad Castilla-La Mancha. Universidad de Castilla-La Mancha

Manuel és doctor en Economia per la Universitat Carlos III de Madrid i Llicenciat en Ciències Econòmiques. Llicenciat en Matemàtiques per la Universitat Complutense de Madrid. Actualment és Professor Titular de Finances i vicedegà de Qualitat de la Universidad de Castella-La Manxa, professor adjunt de l'Instituto de Empresa (IE) Business School i editor associat d'Estudis d'Economia i Finances. Anteriorment ha ocupat càrrecs docents i investigadors al Financial Option Research Center (Warwick Business School), Católica Lisbon School of Business & Economics (Universidade Católica Portuguesa, Lisboa), IESE Business School, Universidad Carlos III (Madrid) i Universidad Pompeu Fabra (Barcelona).

Els seus interessos de recerca...