Josep Lluis Boned Torres

Senior Lecturer UPF-BSM
Professor

José Luis Boned Torres és Director del Postgrau en Comptabilitat Financera i Senior Lecturer de la UPF Barcelona School of Management.

Durant els últims 20 anys, ha combinat la seva activitat professional com a consultor especialitzat en temes de comptabilitat financera i de gestió amb l'àmbit acadèmic, centrant-se en l'àrea d'anàlisi d'estats financers, consolidació de balanços i normativa comptable internacional. Autor de diversos llibres i articles, és membre de l'Associació Espanyola de Comptabilitat (ASEPUC) i de la European Accounting Association (EAA).

És Doctor en Estudis Empresarials per la Universitat de Barcelona (especialitat en comptabilitat i auditoria), Màster en Direcció Financera i Comptable...

• Finance & Control

• Máster Universitari, Ciències Socials i Jurídiques, Comptabilitat i Finances