José Fernández Cavia

Director Acadèmic

José Fernández Cavia és Doctor en Ciències de la Comunicació i Llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Autònoma de Barcelona i Llicenciat en Filologia Hispànica per la Universitat de Barcelona. És el Director del Màster of Arts in Communication Management i del Màster Universitari en Comunicació i Relacions Comercials, tots dos de la UPF Barcelona School of Management.

José és professor titular del Departament de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra. Les seves àrees de recerca són: Place Branding, Publicitat i Relacions Públiques.

• Ciències de la comunicació
  • Publicitat i Relacions Públiques
  • Filologia Hispànica

• Màster Universitari en Comunicació i Relacions Comercials
  • Master of Arts in Communication Management

Professor/a

• Màster Universitari en Comunicació i Relacions Comercials
  • Master of Arts in Communication Management

• Director del Departament de Comunicació - Universitat Pompeu Fabra
  • Director Acadèmic - UPF Barcelona School of Management

• FERNÁNDEZ CAVIA, J. (2021). Place branding research in times of pandemic. Place Branding and Public Diplomacy.
  • FERNÁNDEZ CAVIA, J. (2020). Tourist information sources at different stages of the travel experience. El profesional de la información, León, España.
  • VINYALS MIRABENT, S., KAVARATZIS, M., FERNÁNDEZ CAVIA, J. (2019). The role of functional associations in building destination brand personality: When official websites do the talking. Tourism Management.
  • TORRAS-VILA, J., FERNÁNDEZ CAVIA, J. (2018). DIPLOCAT’s public diplomacy role and the perceptions towards Catalonia among international correspondents. Place Branding and Public Diplomacy.
  • FERNÁNDEZ CAVIA, J., KAVARATZIS, M., MORGAN, N. J. (2018). Place branding: A communication perspective. Communication & Society.
  • SÁNCHEZ-SÁNCHEZ, C., FERNÁNDEZ CAVIA, J. (2018). Percepción de profesionales y académicos sobre los conocimientos y competencias necesarios en el publicitario actual. Revista Latina de Comunicación Social.
  • FERNÁNDEZ CAVIA, J. (2021). 5th Annual Conference International Place Branding Association. Documenta Universitaria, Girona, España.